Over ons

Betrouwbaar, laagdrempelig en dichtbij…

Wie zijn wij?

Vena Zorg is een zorgaanbieder gespecialiseerd in thuiszorg. We werken met een team van professionals en houden rekening met uw wensen, behoeften, normen, waarden en geven daarbij de best mogelijke ondersteuning. De passie voor het werk maakt ons sterk, iets wat onze cliënten terugzien in de kwaliteit van onze dienstverlening. We zijn er voor iedereen en werken met mensen vanuit verschillende culturele achtergronden.

Wat doen wij?

Vena Zorg biedt zorg aan (jong) volwassenen die zo lang mogelijk in hun eigen omgeving willen blijven wonen. We realiseren dit door de juiste kennis, professionaliteit en betrokkenheid in te zetten. We schenken extra aandacht aan een goede match tussen zorgverlener en zorgvrager. We ervaren dat cliënten zich hier prettig bij voelen en de aandacht krijgen die verdienen. We werken met passie, streven naar de best mogelijke zorg en stimuleren om de zelfredzaamheid van onze cliënten te bevorderen of te behouden.

  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging
  • Individuele begeleiding
  • Dagbesteding
  • Huishoudelijke ondersteuning

 

Uw lach, is onze zorg. Samen met u maken we dit mogelijk op de beste manier.

Missie & Visie

Wij stellen onze cliënten centraal en zijn persoonlijk betrokken bij hun verhalen en zorgvragen. We vinden dat alle zorgbehoevende in hun omgeving zorg moeten kunnen krijgen. We hebben als doel om waarde toe te voegen aan de kwaliteit van het leven van mensen en aan de kwaliteit van de zorg in het algemeen. Onze professionele zorgverleners en onze kernwaarden (betrouwbaarheid, laagdrempeligheid en dichtbij) vormen hierbij het hart van onze organisatie.

Maak een afspraak

Contact

Openingstijden:

Wij zijn 24 uur, 7 dagen per week voor u bereikbaar via:

E-Mail:
info@venazorg.nl

Telefoon:
0492 236009