Over ons

Betrouwbaar, laagdrempelig en dichtbij…

Wie zijn wij?

Vena Zorg is een zorgaanbieder gespecialiseerd in thuiszorg. We werken met een team van professionals en houden rekening met uw wensen, behoeften, normen, waarden en geven daarbij de best mogelijke ondersteuning. De passie voor het werk maakt ons sterk, iets wat onze cliënten terugzien in de kwaliteit van onze dienstverlening. We zijn er voor iedereen en werken met mensen vanuit verschillende culturele achtergronden.

Wat doen wij?

Vena Zorg biedt zorg aan (jong) volwassenen die zo lang mogelijk in hun eigen omgeving willen blijven wonen. We realiseren dit door de juiste kennis, professionaliteit en betrokkenheid in te zetten. We schenken extra aandacht aan een goede match tussen zorgverlener en zorgvrager. We ervaren dat cliënten zich hier prettig bij voelen en de aandacht krijgen die verdienen. We werken met passie, streven naar de best mogelijke zorg en stimuleren om de zelfredzaamheid van onze cliënten te bevorderen of te behouden.

  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging
  • Individuele begeleiding
  • Dagbesteding
  • Huishoudelijke ondersteuning

 

Uw lach, is onze zorg. Samen met u maken we dit mogelijk op de beste manier.

Missie 

Vena Zorg is een thuiszorginstelling actief in Zuidoost Brabant. Wij bieden zorg en ondersteuning die de zelfredzaamheid van cliënten bevorderd waardoor zij zo lang als mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Wij stellen onze cliënten centraal en zijn persoonlijk betrokken bij hun verhalen en zorgvragen. Onze kernwaarden (betrouwbaarheid, laagdrempeligheid en dichtbij) vormen hierbij het hart van onze organisatie. 

Visie  

Vena Zorg heeft respect voor de mensenrechten en wil dat in praktijk verwezenlijken. Kortom, Vena Zorg waarde toevoegen aan het leven van mensen. Vena Zorg is ervan overtuigd dat ze mensen kan helpen die recht hebben op zorg en ondersteuning. Vena Zorg is er voor cliënten van diverse achtergronden en ziet een grote kans in een multiculturele maatschappij. De sterkte van Vena Zorg is de diversiteit van medewerkers met verschillende culturele achtergronden. 

Maak een afspraak

Contact

Hoofdkantoor:

Wethouder den Oudenstraat 4
5706ST Helmond

E-Mail:
info@venazorg.nl

Telefoon:
0492 236009