Onze diensten

Betrouwbaar, laagdrempelig en dichtbij

N

ADL

N

Korte & lange termijn

N

Zorg op maat

Persoonlijk verzorging

Een van de diensten die wij bieden is persoonlijke verzorging. Hierbij leggen we de nadruk op persoonlijk. Denkt u bijvoorbeeld aan hulp bij opstaan, douchen, aankleden en aantrekken van de steunkousen. Een zorgverlener komt bij u aan huis om u te ondersteunen bij alledaagse handelingen, zodat u thuis net wat steviger in uw schoenen staat. Wij bieden u zo veel hulp als u nodig heeft, volledig aangepast aan uw wensen.

Persoonlijke verzorging kan tijdelijk zijn, bijvoorbeeld omdat wij u gaandeweg leren om bepaalde handelingen weer zelfstandig te kunnen. We bieden echter ook langdurige verzorging, zodat u zo lang mogelijk op een veilige manier thuis kunt blijven wonen.

We zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. Samen met u, uw mantelzorgers en/of vertegenwoordiger kijken we welke zorg nodig is en op welke manier we de zorg het beste kunnen organiseren. We leggen voor u de gemaakte afspraken vast, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 

N

24/7 bereikbaarheid

N

Injecteren

N

Wondzorg

Verpleging

Naast persoonlijke verzorging bieden we ook verpleging als u medische hulp nodig heeft. Het gaat hierbij vooral om verpleegtechnische handelingen. Als u ziek bent is het natuurlijk fijn om thuis te kunnen blijven terwijl u herstelt. Daarom bieden we verpleging aan huis. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het innemen van medicijnen, injecties of verzorgen van uw wond..

Vena Zorg helpt u zowel op korte als op lange termijn. We staan u bij tijdens het herstelproces van een ziekte of wond, maar ook bij chronische ziekte bieden wij verpleging voor langere duur. 

We zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. Samen met u, uw mantelzorgers en/of vertegenwoordiger kijken we welke zorg nodig is en op welke manier we de zorg het beste kunnen organiseren. We leggen voor u de gemaakte afspraken vast, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 

N

Participatie

N

Zelfredzaamheid

N

Sociale deelname

Individuele begeleiding

We bieden individuele begeleiding aan mensen die ondersteuning nodig hebben bij het opbouwen van een sociaal netwerk, de zelfredzaamheid willen bevorderen of de mantelzorger willen ontlasten. Hierbij kunt u denken aan handelingen die u ondersteunen bij het uitvoeren van algemene dagelijkse levensverrichtingen, bij het aanbrengen en behouden van structuur over het persoonlijk leven. Onze begeleiding is erop gericht om de zelfredzaamheid van cliënten te handhaven of te bevorderen. We bieden praktische ondersteuning bij vaardigheden of handelingen, houden toezicht en sturen aan op het corrigeren van gedrag.

Heeft u vragen over individuele begeleiding? We zijn zeven dagen per week beschikbaar. Samen met u, uw mantelzorgers en/of vertegenwoordiger kijken we welke ondersteuning nodig is en op welke manier we de dit kunnen organiseren. We leggen voor u de gemaakte afspraken vast, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 

N

Hulp op maat

N

Flexibiliteit

N

Hygiëne

Huishoudelijke hulp

Wonen in een schoon en opgeruimd huis. Dat kan met de huishoudelijke hulp van Vena Zorg. Samen met u bekijken we wat er in uw huis moet gebeuren. Dit kunnen allerlei taken zijn, zoals schoonmaken, de was draaien en boodschappen doen. U kunt zelf aangeven wat u zelf wilt doen en waar u hulp bij nodig heeft. Wij vinden het belangrijk dat u zelf de regie houdt over uw huishouden. Regelmatig vragen wij wat u van onze hulp vindt. Als u meer of juist minder hulp van ons nodig heeft, kunt u dit aangeven. Wij passen de afspraken dan aan en helpen u met de aanvraag van de nieuwe indicatie.

Wilt u zich aanmelden?

Contact

Hoofdkantoor:

Wethouder den Oudenstraat 4
5706ST Helmond

E-Mail:
info@venazorg.nl

Telefoon:
0492 236009