Werk & Leren

Hoe gaan wij met elkaar om?

De cultuur binnen Venazorg is prettig; iedereen doet ertoe, we zijn flexibel en werken op basis van vertrouwen en respect. Onze collega’s zijn betrokken bij wat ze doen en zijn verbonden met elkaar. Dat betekent dat we zoveel mogelijk samenwerken en elkaar helpen waar dat kan. We verwachten dat alle collega’s het iedere dag een stukje beter willen doen en hiermee bijdragen aan de kwaliteit van het leven van onze cliënten.

Zit jij vol ambitie, ben jij ondernemend en heb jij affiniteit in de zorg? Pak dan direct je telefoon en neem contact met ons op!

Erkend leerbedrijf

Venazorg is een leerbedrijf erkend door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en biedt stage-, leerplaatsen en werkplaatsen voor MBO en HBO leerlingen.
Als erkend leerbedrijf richt Venazorg zich continu op de verbetering van de kwaliteit van de beroepspraktijk. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid en de wens om nieuwe collega’s welkom te heten delen wij graag onze kennis en kunde. Stagiaires houden ons scherp en voeden ons met hun eigen kijk op zaken, zoals ontwikkelingen in de markt.
Ben jij opzoek naar een stageplaats en volg je een opleiding in de zorg? Neem dan contact met ons op. Met name BBL-ers met enige maatschappelijke werkervaring zijn welkom bij ons.

Contact

Hoofdkantoor:

Suytboulevard 40
5705KG Helmond

E-Mail:
info@venazorg.nl

Telefoon:
0492 236009